• ჯორჯიან ნატურალ პროდუქტ

  • ჯორჯიან ნატურალ პროდუქტ

  • ჯორჯიან ნატურალ პროდუქტ

პროდუქცია

მშრალი ბაჟემშრალი ბაჟე

მშრალი  ბაჟე (100 გრამიანი პლასტიკური შეფუთვით, შენახვის ვადა 6 თვე)
მშრალი  ბაჟე - ქართული სამზარეულოს  განუყოფელი ნაწილი  სახელწოდებით ბაჟეს  სოუსი.  პოპულარულია განსაკუთრებით  ფრინველით დამზადებულ საკვების მომზადებისას, ასევე იხმარება თევზის მომზადებისას რაც საკვებს მატებს განუმეორებელ გემოს  ძირითადად ქათმის , ინდაურის, ბატის, იხვის, თევზისა და   საქონლის ხორცით დამზადებულ საკვებში

დამზადებული ხარისხიანი ნიგვზითა და ქართული სუნელ - სანელებლებით .

მომზადების წესი - დაასხით თბილი წყალი იმდენი რომ ჭურჭელი გაივსოს . ურიეთ 1-2 წუთის განმავლობაში და უგემრიელესი ბაჟე  მზადაა. მიირთვით და იყავით ჯამრთელები 

უნდა აღინიშნოს, რომ დიდი პოპულარობით სარგებლობს ყოფილ  საბჭოთა კავშირის  ტერიტორიაზე